Neem contact met ons op

Heb je een vraag en staat deze niet tussen onze veel gestelde vragen? Neem dan contact op met ons op via onderstaande contactformulier. Onze Klanten Service zorgt ervoor dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Ons assortiment biedt tal van producten die vrij van allergenen zijn. Of een product een allergie bevat, kun je vinden op het etiket onder de ingrediënten. Ook in onze webshop staan de ingrediënten vermeld. Neem bij twijfel contact op met:

Safari Tea® Consumenten Service

info@safaritea.nl

Sommige producten kunnen allergenen bevatten. Ben je op zoek naar een bepaald allergeen? Deze kun je vinden op het etiket onder de ingrediënten. Ook in onze webshop staan de ingrediënten vermeld. Neem bij twijfel contact op met:

Safari Tea® Consumenten Service

info@safaritea.nl

Via onze webshop zijn alle producten van Safari Tea® te bestellen.

Sommige van onze theerecepten bevatten gerstemout, dat het smaakprofiel verbetert. Gerstemout bevat gluten. Volgens de betreffende Europese beschikking en de definitie van de Duitse Coeliakievereniging gelden dranken met een glutengehalte van minder dan 20 mg per liter als glutenvrij. We hebben dit puur voor de herkenbaarheid vetgedrukt in onze ingrediëntenlijsten opgenomen.

Helaas zijn de mokken die we op onze verpakkingen afbeelden niet te koop. We vinden het fijn om te horen dat je onze verpakkingen zo mooi vindt.

Thee bewaar je bij voorkeur op een droge plek in de keuken (uit de buurt van de wasemkap) op een donkere, droge plek, bijvoorbeeld in een afgesloten kast.

Indien je een klacht hebt over onze producten of dienstverlening, dan kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Je ontvangt binnen 3 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons.

Onze website biedt veel informatie over de herkomst van kruiden en specerijen. Mocht je nog andere vragen hebben, waarvan het antwoord niet op onze website te vinden is, kun je deze altijd stellen aan:

Safari Tea® Consumenten Service

info@safaritea.nl

We creëren onze theeën doelbewust met meesterlijke gemengd ingrediënten, volgens de allernieuwste normen door sensueel genot te combineren met een evenwichtige benadering van spiritueel welzijn. Hierbij brengen wij het beste van de natuur samen met de geavanceerde wetenschap.