Over Ons:

Thee is het meest populaire drankje ter wereld. Daarom zorgen wij dagelijks voor een duurzame productie met de beste standaarden. Onze theeboeren bevinden zich in India, maar we kopen ook in bij plantages en kleine landbouwbedrijven en zorgen wij ervoor dat iedereen die voor ons werkt een eerlijke prijs voor onze thee krijgt, zo moedigen wij boeren ook aan om gewassen beter te produceren. Wij passen sinds de eerste dag van onze oprichting de hoogste kwaliteitsnormen toe in al onze activiteiten. Tegenwoordig wordt de hemelse smaak van Safari Tea® gepresenteerd aan consumenten in verschillende landen. Safari Tea®, met inbegrip van kruidenthee naast de veel geconsumeerde zwarte thee en groene theesoorten, blijft haar productassortiment uitbreiden.

Safari Tea® is zorgvuldig geselecteerd uit de elite theeplantages van India en heeft vele controleprocessen doorlopen vanaf de productie tot aan de levering aan de eindverbruiker, zodat je er heerlijk van kunt nippen. Het geheim van de uitstekende smaak en kwaliteit van Safari Tea® komt van de productietechniek waarin moderne technologie wordt gecombineerd met de tradities van duizenden jaren theecultuur om thee van wereldklasse te produceren.

Onze visie als Safari Tea® is om de theesector te leiden door de klant- en klanttevredenheid op het hoogste niveau te houden.

Onze missie is om, door rekening te houden met de sociale waarden, producten aan te bieden die in overeenstemming zijn met de voedselzekerheidsprincipes en voordelen van de samenleving, gevoelig voor mens en milieu, gezond en hygiƫnisch.